Za predsjednika Podružnice Grada Mostara HSP-a BiH izabran prof. Petar Milić

nedjelja, 31. prosinca 2017.

Kako to i priliči, intoniranjem himne hrvatskoga naroda "Lijepa naša domovino", te odavanjem počasti minutom šutnje svima onima koji su dali svoj život za slobodu hrvatskoga naroda, osobito poginulima u Domovinskome ratu jučer je u Mostaru održan Četvrti Zbor Hrvatske stranke prava Bosne i Hercegovine Podružnice Grada Mostara.

Za predsjednika Podružnice Grada Mostara HSP-a BiH jednoglasno je izabran prof. Petar Milić, također su jednoglasno izabrani dopredsjednici Albert Šunjić i Mario Krešić, te tajnik Vitomir Zlatić.

Na Zboru su izabrani i sljedeći članovi Izvršnoga odbora Podružnice Grada Mostara i to redom: Lazo Raič, Blago Cvitković, Vladimir Marinović, Zvonko Vukša, Mario Knezović, Marinko Šunjić, Drago Marić, Pavle Milić i Rođa Cvitković.

Na Zboru je bio nazočnim i predsjednik HSP-a BiH gospodin Stanko Primorac koji je dao bezrezervnu potporu radu Podružnice Grada Mostara te ukazao na nužnost političkoga djelovanja HSP-a BiH unutar Hrvatskoga narodnoga sabora.

Na Zboru je također dana puna potpora aktivnom djelovanju HSP BiH unutar HNS-a te suradnji s HDZ-om BiH u okvirima strateškoga sporazuma koji je potpisan između ove dvije stranke.

logo

Hrvatska stranka prava
Bosne i Hercegovine

Dužnosnici HSP BiH

Predsjednik: Stanko Primorac
Dopredsjednici: Lazo Rajič
Viktor Kvesić
Željko Koroman
Željko Stipić
Glavni tajnik: Petar Milić
Predsjednik Gl.stana: Berislav Elez
Predsjednik Zajednice hrvatskih branitelja "Vitez Blaž Kraljević": Zdenko Dominović
Predsjednica Zajednice pravaških žena "Kraljica Jelena": Sanela Osmić
Podržavate li inicijativu HSP-a BiH o donošenju Zakona o lustraciji?
Da
76%
Ne
14%
Ne znam
10%
Ukupno glasova: 533