Visoki dužnosnici HSP BiH boravili u Rami

subota, 27. kolovoza 2016.

Jučer je (26.8.2016.), u organizaciji Koalicija hrvatskih stranaka - HDZ BiH, HSP BiH, RDS, na Ramskom jezeru (Jelešac) organizirao sportsko-rekreacijsko druženje članova i simpatizera sa dužnosnicima s viših razina izvršne i zakonodavne vlasti.

Druženju su nazočili visoki dužnosnici HSP-a BiH na čelu s predsjednikom HSP-a BiH gosp. Stankom Primorcem Ćanom, predsjednikom Glavnog stana HSP-a BiH Berislavom Elezom, te dopredsjednikom Viktorom Kvesićem i Željkom Koromanom. Druženju je nazočio i hrvatski član Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH Draganom Čovićem sa svojim suradnicima.

U neformalnom dijelu druženja okupljeni članovi koalicije imali su prigodu upoznati se s radom stranačkih predstavnika u različitim institucijama, podijeliti s njima svoje viđenje trenutne situacije u BiH, a posebno se razgovaralo o situaciji u našoj općini koja u nekoliko proteklih godina doživljava ekonomski i demografski debakl.

Kandidati na predstojećim izborima, kao i ramski gospodarstvenici koji su nazočili ovom druženju zajedničkog su stava da je potrebna veća sinergija izvršne i zakonodavne vlasti s realnim sektorom za što postojeća vlast nije imala dovoljno sluha.
Biranjem stručnih i nekorumpiranih ljudi na predstojećim izborima s liste hrvatske koalicije stvorili bi se preduvjeti za poduzimanje pozitivnih promjena u općini koje bi u prvom redu trebale popraviti gospodarsku sliku, a time i zaustaviti iseljavanje koje je u posljednjih 8 godina poprimilo alarmantne razmjere.

logo

Hrvatska stranka prava
Bosne i Hercegovine

Dužnosnici HSP BiH

Predsjednik: Stanko Primorac
Dopredsjednici: Lazo Rajič
Viktor Kvesić
Željko Koroman
Željko Stipić
Glavni tajnik: Petar Milić
Predsjednik Gl.stana: Berislav Elez
Predsjednik Zajednice hrvatskih branitelja "Vitez Blaž Kraljević": Zdenko Dominović
Predsjednica Zajednice pravaških žena "Kraljica Jelena": Sanela Osmić
Podržavate li inicijativu HSP-a BiH o donošenju Zakona o lustraciji?
Da
76%
Ne
14%
Ne znam
10%
Ukupno glasova: 533