U Tomislavgradu održan sastanak HSP BiH i HNL

ponedjeljak, 26. rujna 2016.

Dana 25. Rujna 2016. godine u Hotelu Tomislav u Tomislavgradu održan je radni sastanak na kojem su sudjelovali članovi HSP BIH na čelu s predsjednikom generalom HOS-a Stankom Primorcem te člannvi HNL na čelu s dr. Josipom Perićem.
Tema sastanka je bio zajednički nastup na lokalnim izborima u općini Tomislavgrad kao i okupljanje hrvatskih oporbenih stranaka.

Nastup HNL, HSP BiH i HS HKDU-HRast u ovoj općini, pod radnim nazivom Zajedno za Tomislavgrad, te podržavanje kandidata za načelnika gospodina Ivana Krtstanovića je dokaz kako se, polako ali sigurno, uklanjaju prepreke i nsesuglasice koje razjedinjuju hrvatsku oporbu.

Jednoglasno je podržana ideja o okrupnjavanju hrvatskih oporbenih stranaka za zajednički nastup na sljedećim općim izborima.

Gospodin dr. Josip Perić je kirurški precizno iznio stavove HNL te napomenuo kako će podržati HSP BiH u namjeri zauzimanja jasnog stava glede referenduma u RS. Primorac je izrazio mišljenje da se na sljedeči sastanak trebaju pozvati i ostale hrvatske političke opcije što je Perić podržao.

logo

Hrvatska stranka prava
Bosne i Hercegovine

Dužnosnici HSP BiH

Predsjednik: Stanko Primorac
Dopredsjednici: Lazo Rajič
Viktor Kvesić
Željko Koroman
Željko Stipić
Glavni tajnik: Petar Milić
Predsjednik Gl.stana: Berislav Elez
Predsjednik Zajednice hrvatskih branitelja "Vitez Blaž Kraljević": Zdenko Dominović
Predsjednica Zajednice pravaških žena "Kraljica Jelena": Sanela Osmić
Podržavate li inicijativu HSP-a BiH o donošenju Zakona o lustraciji?
Da
76%
Ne
14%
Ne znam
10%
Ukupno glasova: 533