Posjeta Podružnici HSP BiH Rama

srijeda, 7. ožujka 2018.

Izaslanstvo Hrvatske stranke prava Bosne i Hercegovine, predvođeno predsjednikom Stankom Primorcem, bilo je danas u radnom posjetu Podružnici Hrvatske stranke prava BiH Rama.

Predsjednik Podružnice HSP BiH Rama i vijećnik u Općinskom vijeću Prozor Rama, Ivan Ćiro Fofić upoznao je vodstvo HSP-a BiH o stanju u Podružnici Rama te o radu Općinskog vijeća Rama u kojem HSP BiH aktivno sudjeluje s dva vijećnika.

Problem iseljavanja i u Rami je jedan od gorućih problema koji aktualna vlast neće niti želi rješavati jer joj ovakvo stanje u financijski bogatoj, a demografski siromašnoj općini odgovara kako bi se zadržala što duže na vlasti stvarajući vojsku uhljeba i poslušnika u općinskoj administraciji. Predsjednik Podružnice Rama također je istakao ukidanje javnog prijenosa sjednica Općinskog vijeća putem valova Radio postaje Rama i nemogućnost upoznavanja i približavanja rada vijećnika građanstvu.

Predsjednik HSP BiH Stanko Primorac zahvalio se na srdačnom prijamu domaćinima i upoznao je nazočne o trenutnom stanju u HSP-u BiH posebno se osvrnuvši na aktivnosti oko ustroja HSP-a BiH kako reizborima u postojećim podružnicama tako i formiranju novih.

Također je izvijestio o djelovanju i aktivnostima HNS-a oko izmjena Izbornog zakona, a po pitanju presuda Ustavnog suda.

Dopredsjednik HSP-a BiH Lazo Rajič upoznao je nazočne o tijeku priprema za Zbor Županije HSP-a BiH Hercegovačko-neretvanske koji će se održati do kraja mjeseca.

logo

Hrvatska stranka prava
Bosne i Hercegovine

Dužnosnici HSP BiH

Predsjednik: Stanko Primorac
Dopredsjednici: Lazo Rajič
Viktor Kvesić
Željko Koroman
Željko Stipić
Glavni tajnik: Petar Milić
Predsjednik Gl.stana: Berislav Elez
Predsjednik Zajednice hrvatskih branitelja "Vitez Blaž Kraljević": Zdenko Dominović
Predsjednica Zajednice pravaških žena "Kraljica Jelena": Sanela Osmić
Podržavate li inicijativu HSP-a BiH o donošenju Zakona o lustraciji?
Da
76%
Ne
14%
Ne znam
10%
Ukupno glasova: 533