Pod sloganom "Budi spreman budi jak" podružnice u Posavini spremne za izbore

ponedjeljak, 19. rujna 2016.

Visoko izaslanstvo HSP BiH, predvođene predsjednikom HSP BiH Stankom Primorcem, boravilo je u dvodnevnoj radnoj posjeti Posavskoj županiji. U izaslanstvu predsjednika bili su dopredsjednici Viktor Kvesić, Lazo Rajič i predsjednica zajednice žena HSP BiH gđa. Sanela Osmić.

Prvo odredište radne posjete bila je općina Odžak. Domaćini izaslanstvu bili su nositelj liste za OV Odžak Anto Samardžić koji je i predsjednik HVIDR-e općine Odžak, te Ivo Bilušić, dugogodišnji član Glavnog stana HSP BiH i zastupnik u Skupštini županije Posavske.

G-din Bilušić je u svom obraćanju iskoristio prigodu pozvati HDZ BIH, koalicijskog partnera u Posavskoj županiji, na poštivanje dogovora i ugovora koalicijskih partnera u vladi Posavske županije.

Tema radnog sastanka bili su predstojeći Lokalni izbori. Kandidati za OV općine Odžak su uvjereni kako će HSP BiH, na predstojećim izborima, ostvariti dobar rezultat, odnosno bolji od svih dosadašnjih izbora. Optimizam temelje na dobrom ustroju HSP BiH u općini i izbornoj kampanji. Ističu kako su kandidati na listi HSP BiH pošteni, radišni ljudi, neopterećeni aferama.
Očekuju veliku potporu branitelja s obzirom da je nostitelj liste RVI.

Predsjednik HSP BiH g-din je izrazio veliko zadovoljstvo radom podružnice Odžak te im je obećao kako će imati punu potporu stranke u ostvarivanju ciljeva a sve u interesu brige o hrvatskom čovjeku u općini. Posebno je istaknuto kako se HSP BiH stalno zalaže za brigu i svekoliku potporu hrvatskim braniteljima i pomoć u ostvarivnaju njihovih prava.

Na kraju je predsjednik Primorac čestitao vodstvu podružnice na dobrom radu i poželio svima osobnu sreću i dobar uspjeh na predstojećim izborima.

Domaćini nisu krili zadovoljstvo što je njihovu općinu posjetilo najviše vodstvo stranke s predsjednikom te su kazali da im to daje poticaj za još bolji rad. Na kraju posjeta svečano je otvoren novi ured HSP BIH općine Odžak.

Predsjednik HSP BiH g-din Stanko Primorac s izaslanstvom nazočio je središnjem predizbornom skupu HSP BiH u općini Orašje. U svom obraćanju predsjednik Primorac je istakao kako je HSP BIH jednako brine za prava hrvatskog čovjeka i branitelja na svim prostorima BiH te da ne dijeli Hrvate na Hercegovce Bosance ili neke druge.

Posebnu brigu treba posvetiti gospodarstvu razvitku i ostanku hrvatskog čovjeka na svojim ognjištima, te stalnu brigu o stradalnicima Domovinskog rata i braniteljima istakao je g-din Primorac.

Nositelj liste za OV Općine Orašje, Predrag Mišković Fred istakao je dobar rad podružnice i očekivanje dobrog izbornog rezultata. U predizbornu kampanju uključeni su svi članovi HSP BiH Orašje. Kvalitetan rad stranke i pravi kandidati na listi za OV su jamac dobrog rezultata, smatra Mišković.

Ministar branitelja u Posavskoj županiji i povjerenik za županiju Posavsku g-din Marijan Kopić je kazao kako je on, kao ministar branitelja, uistinu radio za branitelje u skladu s mogućnostima i uvijek bio na raspolaganju braniteljima, stradalnicima domovinskog rata u pružanju pomoći savjetom, novčanim potporama i svakom drugom pomoći.

Na kraju je predsjednik Primorac zahvalio je organizatorima na veličanstvenom skupu zadovoljan viđenim u očekivanju dobrih izbornih rezultata.

logo

Hrvatska stranka prava
Bosne i Hercegovine

Dužnosnici HSP BiH

Predsjednik: Stanko Primorac
Dopredsjednici: Lazo Rajič
Viktor Kvesić
Željko Koroman
Željko Stipić
Glavni tajnik: Petar Milić
Predsjednik Gl.stana: Berislav Elez
Predsjednik Zajednice hrvatskih branitelja "Vitez Blaž Kraljević": Zdenko Dominović
Predsjednica Zajednice pravaških žena "Kraljica Jelena": Sanela Osmić
Podržavate li inicijativu HSP-a BiH o donošenju Zakona o lustraciji?
Da
76%
Ne
14%
Ne znam
10%
Ukupno glasova: 533