Otvoreno pismo potpore povijesnom domoljubnom sporazumu

srijeda, 3. travnja 2019.

Hrvatska stranka prava Republike Hrvatske i Neovisni za Hrvatsku, potpisali su uistinu povijesni sporazum, koji otvara ozbiljni proces konsolidacije hrvatske desnice koja je Hrvatima potrebnija više no ikada.

Hrvatska stranka prava Bosne i Hercegovine daje potpunu potporu ovom procesu i stavlja se na raspolaganje sa svim svojim resursima i infrastrukturom, kako bi zajedno doprinijeli što boljem rezultatu na sljedećim izborima za EU parlament.

Sestrinska Hrvatska stranka prava Bosne i Hercegovine će mobilizirati sve svoje članstvo, pogotovo one članove stranke koji imaju pravo glasa na sljedećim izborima za EU parlament i koji će se maksimalno po potruditi kako bi ova koalicija ostvarila što bolji rezultat.

Ovaj vrlo odgovoran i domoljuban čin, pravaši Bosne i Hercegovine dočekali su s oduševljenjem.

U iskrenoj i dobroj vjeri, ovim otvorenim pismom potpore, želimo istaknuti kako je ovaj povijesni čin odanosti hrvatskoj državotvornosti i čin istinskog pravaškog domoljublja, čin koji će zasigurno pokrenuti lavinu domoljublja među Hrvatima, kako u Republici Hrvatskoj, tako u Bosni i Hercegovini i u iseljeništvu.

S Božjim blagoslovom, srdačno vas pozdravljamo.

Predsjednik,
Stanko Primorac

Hrvatska stranka prava
Bosne i Hercegovine

Dužnosnici HSP BiH

Predsjednik: Stanko Primorac
Dopredsjednici: Lazo Rajič
Viktor Kvesić
Željko Koroman
Željko Stipić
Glavni tajnik: Petar Milić
Predsjednik Gl.stana: Berislav Elez
Predsjednik Zajednice hrvatskih branitelja "Vitez Blaž Kraljević": Zdenko Dominović
Predsjednica Zajednice pravaških žena "Kraljica Jelena": Sanela Osmić
Podržavate li inicijativu HSP-a BiH o donošenju Zakona o lustraciji?
Da
Ne