Održan Zbor Zajednice pravaške mladeži HSP BiH Podružnice Grada Mostara

subota, 5. svibnja 2018.
logo

Kako to i priliči intoniranjem himne hrvatskoga naroda "Lijepa naša domovino", te odavanjem počasti minutom šutnje svima onima koji su dali svoj život za slobodu hrvatskoga naroda, osobito poginulima u Domovinskome ratu jučer je u Mostaru održan Zbor Zajednice pravaške mladeži Hrvatske stranke prava Bosne i Hercegovine Podružnice Grada Mostara.

Za predsjednicu Podružnice Grada Mostara Zajednice pravaške mladeži HSP-a BiH jednoglasno je izabran Anamarija Knezović, također su jednoglasno izabrani zamjenik predsjednika Josip Milić, te tajnica Ivana Vukša.

Na Zboru su izabrani i sljedeći članovi Izvršnoga odbora Podružnice Grada Mostara Zajednice pravaške mladeži i to redom: Ivana Raič, Miranda Vukša, Dragan Golemac i Mario Čmarec.

Na Zboru su bili nazočnim visoki dužnosnici stranke koji su dali bezrezervnu potporu radu mladeži unutar HSP-a BiH, a poglavito u Gradu Mostaru kao stolnome gradu hrvatskoga naroda u kojemu egzistira i jedino Sveučilište na hrvatskome jeziku u BiH.

Novoizabrana predsjednica Anamarija Knezović je naglasila kako joj je cilj dati svoj doprinos kako bismo svi zajedno izvukli mlade ljude iz pasivnoga promatranja na društvene pojave i općenito na stanje u društvu. Smatram kako je pravi put uvidjeti mnoge značajne probleme nas mladih. Jasno ih dešifrirati i zajedničkim snagama pokušati ih nadići. U svemu tome očekujemo pomoć i naših stranačkih iskusnijih kolega. Nadamo se kako ćemo moći dati naš obol i doprinos ukazivanju, a možda i rješenju makar nekih bitnih problema mladeži. To je put kojim želim ići zajedno i on mora uroditi plodom ponosa na naš hrvatski narod u BiH, a nadamo se i promjeni situacije gdje će BiH biti poželjno mjesto za živjeti sviju nas, a poglavito hrvatske mladeži.

Zbor Zajednice pravaške mladeži Hrvatske stranke prava Bosne i Hercegovine Podružnice Grada Mostara je završen pjevanjem pravaške himne "Lijepo li je Hrvat biti" i druženjem članova Zbora uz prigodni domjenak.

Ured za informiranje i medije

logo

Hrvatska stranka prava
Bosne i Hercegovine

Dužnosnici HSP BiH

Predsjednik: Stanko Primorac
Dopredsjednici: Lazo Rajič
Viktor Kvesić
Željko Koroman
Željko Stipić
Glavni tajnik: Petar Milić
Predsjednik Gl.stana: Berislav Elez
Predsjednik Zajednice hrvatskih branitelja "Vitez Blaž Kraljević": Zdenko Dominović
Predsjednica Zajednice pravaških žena "Kraljica Jelena": Sanela Osmić
Podržavate li inicijativu HSP-a BiH o donošenju Zakona o lustraciji?
Da
76%
Ne
14%
Ne znam
10%
Ukupno glasova: 533