Održan sastanak s predstavnicima podružnice Ljubuški

petak, 12. veljače 2016.

Jučer je u Ljubuškom održan radni sastanak Predsjednika HSP BiH Stanka Primorca s vodstvom Podružnice Ljubuški.

Tijekom rasprave o stanju u Ljubuškom i problemima s kojim se suočavaju svi građani Ljubuškog istaknuto je kako se, na predstojećim lokalnim izborima, mora naći zajedničko rješenje svih oporbenih inicijativa, kako bi se prevladalo trenutno katastrofalno stanje i onemogućilo daljnje uništavanje Općine od strane HDZ BiH.

Sukladno tome, jednoglasno je ovlašten predsjednik podružnice za sudjelovanje u inicijativi okupljanja oporbenih stranaka te je ovlašten nastaviti dogovore s oporbenim strankama oko zajedničkog kanditata za načelnika i ključnim projekatima za Općinu.

Vezano za stanje u podružnici HSP BiH Ljubuški, dogovoreno je imenovanje povjerenika u svim mjesnim zajednicama te početak priprema za moguće izbore u MZ, uz pripreme za nadolazeće lokalne izbore.

Zbog katastrofalne situacije u općini HSP BiH će organizirati javne tribinama u svim naseljenim mjestima kako bi, s mještanima, razgovarali o problemima i mogućim rješenjima. Posebno su istaknuti problemi braniteljske populacije te neodgovarajuće razvojenosti lokalne infrastrukture, koja je u potpunom neskladu s općinskim proračunom.

logo

Hrvatska stranka prava
Bosne i Hercegovine

Dužnosnici HSP BiH

Predsjednik: Stanko Primorac
Dopredsjednici: Lazo Rajič
Viktor Kvesić
Željko Koroman
Željko Stipić
Glavni tajnik: Petar Milić
Predsjednik Gl.stana: Berislav Elez
Predsjednik Zajednice hrvatskih branitelja "Vitez Blaž Kraljević": Zdenko Dominović
Predsjednica Zajednice pravaških žena "Kraljica Jelena": Sanela Osmić
Podržavate li inicijativu HSP-a BiH o donošenju Zakona o lustraciji?
Da
76%
Ne
14%
Ne znam
10%
Ukupno glasova: 533