Odluke Sabora HSP BiH postale pravomoćne

srijeda, 29. lipnja 2016.

Sve manipulacije i obmanjivanja od strane pojedinaca koji su pokušavali zavarati dio javnosti ali i jedan broj članova HSP BiH danas su nepovratno pale u vodu.

Danas 29. lipnja 2016 god. na adresu HSP BIH stiglo je novo rješenje nadležnog Suda, s klauzulom pravomoćnosti istoga.

Od ovoga trenutka možemo ustvrditi kako su sve odluke donešene na izvanrednom Saboru stranke održanom 22. svibnja ove godine u Ljubuškom, kako smo čitavo vrijeme i tvrdili, prije svega u skladu sa Statutom HSP-a BiH a, sada možemo s ponosom i zadovoljstvom ustvrditi, i potpuno u skladu sa Zakonima BIH.

Unatoč brojnim pritiscima i pokušajima pojedinaca, svojim nama dobro poznatim rabotama, osporavanja donošenja pravomoćnog rješenja ipak se, na zadovoljstvo svih pravaša, dogodilo jedino moguće, sukladno pravaškim načelima, Statutu stranke i zakonima ove države a to je pravomoćno Rješenje koje potvrđuje sve odluke donesene na posljednjem Saboru.

Stoga, s velikim zadovoljstvom, možemo zaključiti kako, za ovu državu i narod koji u njoj živi, ima šanse za bolja vremena i bolji život, jer još uvijek ima i pojedinaca i Institucija koji svoj posao, unatoč svemu, obavljaju časno, profesionalno i u skladu sa zakonom.

Čestitam svima koji su sudjelovali u ovom procesu, uz obećanje kako ćemo, odluke i smjernice, usvojene na Saboru, zdušno provoditi u djelo.

Stanko Primorac, Predsjednik HSP BiH

PrilogVeličina
PDF icon Pravomoćno rješenje735.23 KB
logo

Hrvatska stranka prava
Bosne i Hercegovine

Dužnosnici HSP BiH

Predsjednik: Stanko Primorac
Dopredsjednici: Lazo Rajič
Viktor Kvesić
Željko Koroman
Željko Stipić
Glavni tajnik: Petar Milić
Predsjednik Gl.stana: Berislav Elez
Predsjednik Zajednice hrvatskih branitelja "Vitez Blaž Kraljević": Zdenko Dominović
Predsjednica Zajednice pravaških žena "Kraljica Jelena": Sanela Osmić
Podržavate li inicijativu HSP-a BiH o donošenju Zakona o lustraciji?
Da
76%
Ne
14%
Ne znam
10%
Ukupno glasova: 533