Novi predsjednik HSP BiH Podružnice Čapljina Niko Dragićević

ponedjeljak, 5. ožujka 2018.

U subotu 03.ožujka 2018.godine u hotelu Mogorjelo u Čapljini održan je Zbor Hrvatske stranke prava Bosne i Hercegovine Podružnice Čapljina.

Zbor je otvoren himnom hrvatskog naroda te minutom šutnje za sve poginule za Domovinu te umrle pripadnike HSP BiH među kojima je i Ilija Primorac, dužnosnik HSP BiH, koji nas je nedavno napustio.

Članstvo Podržnice HSP BiH Čapljina obnovljeno je sa 120 novih članova, a u radu zvora sudjelovao je 51 izaslanik.

Za predsjednika HSP BiH Podružnice Čapljina izabran je Niko Dragićević, za dopredsjednike Denis Prnjić i Jure Grgić, a za tajnika Stojan Krešić.

Na Zboru je izabrano 7 članova Izvršnog odbora i 3 člana Nadzornog odbora. Novoizabrani predsjednik Podružnice Čapljina HSP BiH Niko Dragićević zahvalio se na ukazanom povjerenju i izboru te najavio sljedeće aktivnosti u Podružnici Čapljina i istakao kako se samo zajedničkim naporom svih članova može očekivati kvalitetan rezultat.

Dopredsjednik HSP BiH Lazo Rajič čestitao je izabranim na čelu s predsjednikom Nikom Dragićevićem te izvijestio Zbor o aktivnostima oko ustroja HSP BiH u HNŽ-u te najavio sljedeće korake dovršetka reizbora u svim ostalim podružnicama HNŽ-a, te županijski zbor.

Zbor je pozdravio i predsjednik Hrvatske stranke prava Bosne i Hercegovine Stanko Primorac koji je zaželio uspješan rad novoizabranom vodstvu Podružnice Čapljina HSP BiH, osvrnuo se na aktualnu političku situaciju u BiH i istakao potporu HSP BiH zajedništvu hrvatskih stranaka okupljenih oko HNS-a osobito na izmjenama Izbornog zakona po presudama Ustavnog suda.

Zbor je završen pjevanjem pravaške Himne, uz ugodno druženje članova HSP BiH i gostiju uz čašicu razgovora.

logo

Hrvatska stranka prava
Bosne i Hercegovine

Dužnosnici HSP BiH

Predsjednik: Stanko Primorac
Dopredsjednici: Lazo Rajič
Viktor Kvesić
Željko Koroman
Željko Stipić
Glavni tajnik: Petar Milić
Predsjednik Gl.stana: Berislav Elez
Predsjednik Zajednice hrvatskih branitelja "Vitez Blaž Kraljević": Zdenko Dominović
Predsjednica Zajednice pravaških žena "Kraljica Jelena": Sanela Osmić
Podržavate li inicijativu HSP-a BiH o donošenju Zakona o lustraciji?
Da
76%
Ne
14%
Ne znam
10%
Ukupno glasova: 533