Ivan Mamić imenovan povjerenikom podružnice HSP Tomislavgrad

petak, 19. veljače 2016.

Predsjednik HSP-a BiH Stanko Primorac, zamjenik predsjednika Berislav Elez i dopredsjednik Viktor Kvesić u radnoj posjeti Tomislavgradu susreli se s vijećnicima HSP-a u općinskom vijeću Tomislavgrada Ivanom Mamićem i Ivicom Matićem.

Na radnom sastanku razgovaralo se o stanju u podružnici te o općim problemima s kojim se susreću stanovnici općine te nebrigi i bahatosti vladajućih struktura općine Tomislavgrad. Istaknuto je da je zabrinjavajući podatak odlazka veleikog broja ljudi u inozemstvo a posebice mladih bračnih parova.

Na radnom sastanku donesen je zaključak o reizboru općinske podružnice HSP-a Tomislavgrad te je za povjerenika imenovan Ivan Mamić sa zadaćom organizacije zbora u sljedećih 30 dana kako bi se mogli što kvalitetnije pripremiti za stvaranje liste za općinske izbore.

Novoimenovani povjerenik Mamić istaknuo je da se veliki broj starih članova, koji su iz raznih razloga postali nektivni i zamrzli svoje članstvo, žele aktivirati te da je siguran da će HSP u Tomislavgradu zauzeti poziciju koja mu pripada.

Predsjednik Primorac dao je punu podršku za okupljanje starih članova i istinskih pravaša dodavši kako upravo oni trebaju biti nositelji pravaške politike a predsjedništvo HSP-a dati će im punu potporu u radu.

logo

Hrvatska stranka prava
Bosne i Hercegovine

Dužnosnici HSP BiH

Predsjednik: Stanko Primorac
Dopredsjednici: Lazo Rajič
Viktor Kvesić
Željko Koroman
Željko Stipić
Glavni tajnik: Petar Milić
Predsjednik Gl.stana: Berislav Elez
Predsjednik Zajednice hrvatskih branitelja "Vitez Blaž Kraljević": Zdenko Dominović
Predsjednica Zajednice pravaških žena "Kraljica Jelena": Sanela Osmić
Podržavate li inicijativu HSP-a BiH o donošenju Zakona o lustraciji?
Da
76%
Ne
14%
Ne znam
10%
Ukupno glasova: 533