I vijećnici HSP BiH iz Usore zaslužni za provođenja projekta Ferreto Group

četvrtak, 15. rujna 2016.

U povodu početka radova na izgradnji proizvodnih objekata poduzeća Ferretto Group Central Europe d.o.o. Žabljak - Usora, održana je svečanost polaganja kamena temeljca, u kojoj su sudjelovali predstavnici Ferretto Group, predstavnici općine Usore, građani, te izaslanstvo HSP-a BiH na čelu s predsjednikom Stankom Primorcem, dopredsjednicima Viktorom Kvesićem i Sanelom Osmić.

Ferretto Group je tvrtka svjetskog imena i dugogodišnje tradicije u oblasti metalne industrije, koja je svoj cjelokupan proizvodni pogon odlučila preseliti u našu zemlju.
Ugovorom između Ferretto Group i Općine Usora, otvorit će se novih 150 radnih mjesta u ovoj maloj općini, a investicija je vrijedna 14 milijuna KM.
Ferretto Group ima tradiciju od 60 godina, te svoje sveukupnu proizvodnju prebacuje iz Vicenze, na 9 hektara Usorske zemlje.

Treba posebno istaknuti napor i rad vijećnika HSP-a BiH iz općinskog vijeća Usora u pregovorima i provođenju ovog projekta.

Radni sastanak

Nakon polaganja kamena temeljca, visoko izaslanstvo HSP BiH, predvođeno predsjednikom Stankom Primorcem je održalo radni sastanak s kandidatima HSP BIH za Općinsko vijeće Usore.

Predsjednik je tom prigodom izrazio zadovoljstvo učinjenim u aktualnom sazivu OV te izrazio nadu da će HSP BiH polučiti još bolji uspjeh na izborima koji nam slijede 02. listopada.

Predsjednik je na poseban način zahvalio Goranu Tokiću Predsjedniku HSP BiH Usora na srdačnom prijamu izaslanstva Predsjedništva HSP BiH.

Ovom prigodom izaslanstvo HSP BiH nazočilo je utemeljiteljskom zboru HSP BiH Doboj (po prvi put u povijesti HSP BiH osnovao podružnicu u Doboju), na kojem je za predsjednika izabran Jozo Tipurić a za dopredsjenicu Sanela Osmić.

Uz nazočnost velikog broja simpatizera i članova HSP BiH druženje pravaša u Doboju RS trajalo je duboko u noć.

logo

Hrvatska stranka prava
Bosne i Hercegovine

Dužnosnici HSP BiH

Predsjednik: Stanko Primorac
Dopredsjednici: Lazo Rajič
Viktor Kvesić
Željko Koroman
Željko Stipić
Glavni tajnik: Petar Milić
Predsjednik Gl.stana: Berislav Elez
Predsjednik Zajednice hrvatskih branitelja "Vitez Blaž Kraljević": Zdenko Dominović
Predsjednica Zajednice pravaških žena "Kraljica Jelena": Sanela Osmić
Podržavate li inicijativu HSP-a BiH o donošenju Zakona o lustraciji?
Da
76%
Ne
14%
Ne znam
10%
Ukupno glasova: 533