Apsolutna potpora radu HSP-a BiH Rama

petak, 4. ožujka 2016.

Jučer je visoko izaslanstvo HSP-a BiH na čelu s predsjednikom stranke gosp. Stankom Primorcem, zamjenikom predsjednika Berislavom Elezom, dopredsjednicima Viktorom Kvesićem, Lazom Raičem i Željkom Stipićem te članovima Glavnog stana Brankom Ćorlukom i Marijom Stipić posjetilo Podružnicu HSP-a BiH Rama.

Stanje u općini i HSP-u Rama predstavio je predsjednik Ivan Ćiro Fofić ističući kako se Općina Prozor-Rama nalazi u nezavidnoj situaciji pogotovo po pitanju velikog broja nezaposlenih i konstantnog iseljavanja mladih obitelji u zemlje Europske Unije. Također je naveo da je općina Prozor, bez obzira što je na papiru bogata, u biti siromašna jer je narod siromašan, a sadašnja vlast ne čini ništa kako bi popravila stanje i spriječila odlazak mladih u inozemstvo. Istaknuo je kako cijela Općina Prozor-Rama postaje jedan veliki starački dom.

Predsjednik Primorac i predsjedništvo stranke su izvješteni da je rukovodstvo podružnice HSP-a Rama pokrenulo pregovore s ostalim oporbenim strankama u općini Prozor-Rama kako bi svojim političkim djelovanjem, kvalitetnim programom i radom pokušali iznaći najbolje rješenje za stanovnike Općine Prozor-Rama i spasiti što se spasiti da na lokalnim izborima koji se održavaju ove godine.

Predsjednik HSP-a BiH, gosp. Stanko Primorac, i članovi predsjedništva pohvalili su rad HSP-a Rama kao jedne od najbolje ustrojenih podružnica HSP-a BiH, dali im apsolutnu potporu u daljnjem radu, te ponovno dali autonomiju u odlučivanju podružnice Rama u možebitnim koalicijskim ili samostalnim nastupima za nadolazeće lokalne izbore.

logo

Hrvatska stranka prava
Bosne i Hercegovine

Dužnosnici HSP BiH

Predsjednik: Stanko Primorac
Dopredsjednici: Lazo Rajič
Viktor Kvesić
Željko Koroman
Željko Stipić
Glavni tajnik: Petar Milić
Predsjednik Gl.stana: Berislav Elez
Predsjednik Zajednice hrvatskih branitelja "Vitez Blaž Kraljević": Zdenko Dominović
Predsjednica Zajednice pravaških žena "Kraljica Jelena": Sanela Osmić
Podržavate li inicijativu HSP-a BiH o donošenju Zakona o lustraciji?
Da
76%
Ne
14%
Ne znam
10%
Ukupno glasova: 533